Bike Totaal Landewé Zuid

Telefoonnummer: 
Telefoon: 053 4340808
Openingstijden: 
maandag Gesloten
dinsdag t/m donderdag 9:00 - 18.00 uur
vrijdag 9:00 - 20.00 uur
zaterdag 9:00 - 17:00 uur
Adres: 
Wesseler-Nering 20d
Postcode: 
7544 JB
Plaats: 
Enschede
Categorie: 
dienstverlening
Omschrijving: 

Fietsenwinkel Bike Totaal Landewé Zuid Enschede werd in april 2006 geopend in Winkelcentrum Zuid. We zijn het service filiaal van fietsenwinkel Bike Totaal Landewé aan de Broekheurnerweg, dat al langere tijd bestaat. Als service filiaal hebben wij de functie om voornamelijk reparaties uit te voeren aan allerlei soorten fietsen. Maar vergis je niet: Bike Totaal Landewé Zuid is een volwaardige fietsenwinkel waar veel stadsfietsen, kinderfietsen en E-bikes worden verkocht.

Martijn Beumers is het vaste gezicht van Bike Totaal Landewé Zuid en runt sinds 2007 de fietsenwinkel. Al sinds zijn 15e is hij werkzaam in de fietsenbranche. ‘Met een oppervlakte ven 120m², waarvan maar 90m² echt winkelruimte is, is het passen en meten met fietsen, accessoires en onderdelen. Toch hebben we de winkel zodanig kunnen inrichten dat we kunnen voldoen aan de wensen van de klant. De kracht van deze winkel halen we uit een aantal samenhangende factoren. Namelijk onze grote broer Bike Totaal Landewé, Bike Totaal als organisatie, een strak ingerichte winkel en goed personeel’, aldus Martijn.

Net zoals Bike Totaal Landewé is onze fietsenwinkel gevestigd in Enschede. Samen zorgen we ervoor dat er altijd een fietsenmaker om de hoek zit waar je snel even met je fiets naar toe kunt, mocht er iets mee aan de hand zijn. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor die ene gave transportfiets of comfortabele e-bike. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en hebben een uitgebreide technische kennis, zodat we jou altijd kunnen voorzien van deskundig advies. Tot snel bij Bike Totaal Landewé Zuid!