Drogisterij Die Grenze

Telefoonnummer: 
Telefoon:
Openingstijden: 
maandag t/m donderdag 9.00 - 18:00 uur
vrijdag 9.00 - 20.00 uur
zaterdag 9.00 - 17.00 uur
 
zondag 12.00 - 17.00 uur

 

Adres: 
Wesseler-Nering 2H
Postcode: 
7544 JA
Plaats: 
Enschede
Categorie: 
verzorging
Omschrijving: 

Drogisterij Die Grenze is de webshop met een ruim assortiment parfums van vele bekende topmerken voor een betaalbare prijs. Alle onze producten zoals eau de toillette’s, eau de parfums, aftershave’s, bodylotions en overige huidverzorgingsproducten zijn 100% origineel. Onze producten worden direct uit voorraad geleverd. Als u op werkdagen voor 15:00 uw bestelling plaatst leveren wij de volgende werkdag. Onze producten worden met zorg ingepakt en verzekerd verzonden. 

Al sinds 2012 verkoopt Drogisterij Die Grenze de beste parfums voor scherpe prijzen.

Wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarom blijven we continu vernieuwen en niet alleen ons assortiment maar ook onze webwinkel wordt regelmatig ge-update. Onze onlangs vernieuwde webshop is nog overzichtelijker en heeft een groter aanbod als voorheen. Mocht u vragen hebben over een van onze producten of over Drogisterij Die Grenze? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Voordelen Drogisterij Die Grenze
Bij Drogisterij Die Grenze vindt u een ruim aanbod van 100% originele producten voor scherpe prijzen. Vanuit uw eigen omgeving kunt u rustig rondkijken en op zoek gaan naar uw favoriete geur. Gevonden wat u zocht? Bestellen gaat eenvoudig en snel online en bij ons kunt op vele manieren veilig online betalen. Wanneer u uw bestelling op werkdagen voor 15:00 plaats leveren wij de volgende werkdag. (tenzij er bij een product een levertijd van 3 werkdagen vermeld staat)