Hema

Telefoonnummer: 
Telefoon: 053 - 478 1208
Openingstijden: 
maandag t/m donderdag 09.00 - 18.00 uur
vrijdag 09.00 - 20.00 uur
zaterdag 09.00 - 17.30 uur
Adres: 
Wesseler-Nering 20a
Postcode: 
7544 JB
Plaats: 
Enschede
Categorie: 
huishoudelijke artikelen
Omschrijving: 

Al voordat het woord ‘huismerk’ werd uitgevonden, maakte HEMA alle artikelen al zelf: 100% HEMA. En daarin zie je altijd één ding terug: 100% bijzondere eenvoud. Dat zit in de HEMA genen, van winkelvloer en distributiecentrum tot hoofdkantoor. Bij alles wat HEMA doet, denkt en wil, draait het dáárom. Gewone dingen bijzonder maken. Dat maakt HEMA bijzonder en toch zo gewoon.

Design

HEMA gelooft in het plezier van kleine dingen en ontwerpt daarom alles zelf. Zodat je in elk artikel die typische HEMA stijl herkent: eigentijds, fris, nuchter én gebruiksvriendelijk, met een ondertoon van zelfrelativering en optimisme. Zelfs de meest dagelijkse dingen zien er bijzonder uit. Omdat gewoon zo mooi kan zijn.

Prijs & Kwaliteit

Om het jou nóg makkelijker te maken, kiest HEMA alleen de beste basisartikelen en test die zelf, zodat jij dat niet meer hoeft te doen. Dat geldt voor de bekende HEMA helden én voor alle nieuwe producten en diensten waarmee HEMA blijft verrassen. Steeds wordt gekeken hoe de artikelen nog beter, leuker en mooier kunnen worden. Met altijd weer die verrassend lage prijs. Die spreekt voor zich. Net als de service: bevalt een HEMA product niet, dan krijg je je geld terug. Zonder discussie.

Winkelformules

Vroeger kwam de klant naar de winkels. Nu komt HEMA ook naar de klant. Met nieuwe winkelformules speelt HEMA in op nieuwe wensen. Bijvoorbeeld met kleine winkels voor de snelle boodschap in dorpen en op stations, of juist extra grote HEMA’s waar de echte shoppers hun winkelhart kunnen ophalen. En thuis kan iedereen ontspannen genieten van de makkelijkste HEMA van allemaal: hema.nl, de internetwinkel die vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week open is. Iedereen z’n eigen HEMA.