Norah Fashion

Telefoonnummer: 
Telefoon: 053 - 2034 030
Openingstijden: 
maandag 13:00 - 18:00 uur
dinsdag t/m donderdag 09:30 - 18:00 uur 
vrijdag 09.30 - 20.00 uur
zaterdag 09.30 - 17.00 uur
zondag gesloten

 

Adres: 
Wessler-nering 34-35
Postcode: 
7544 JC
Plaats: 
Enschede
Categorie: 
mode & accessoires
Omschrijving: 

Norah bied je een collectie met trendy jurken, hippe tunieken en draagbare shirts en tops. Uiteraard kun je ook bij Norah terecht voor basis vesten, tunieken en shirts verkrijgbaar in basis- en seizoenskleuren. De denimcollectie van Norah kun je eindeloos combineren! Wat Norah zo bijzonder maakt is dat het gehele proces in eigen beheer is van het ontwerp tot het eindproduct. 

Wekelijks nieuwe items
Onze ontwerpers houden voortdurend de laatste trends in de gaten en werken hard aan nieuwe items. Wekelijks komen er nieuwe items binnen, wat ervoor zorgt dat Norah altijd verrast en inspireert. De collecties kenmerken zich door de verscheidenheid aan prints, materialen en kleuren passend binnen het modebeeld van het seizoen. Items waarmee je jouw eigen stijl creëert voor elke gelegenheid. En dat allemaal voor aantrekkelijke prijzen.
Winkels

Inmiddels heeft Norah meer 76 stores, verspreid door Nederland, België en Duitsland. Maandelijks wordt er een nieuw filiaal geopend, waardoor de kans groot is dat er binnenkort ook een Norah komt bij jou in de buurt!