Tuunte

Telefoonnummer: 
Telefoon:
Openingstijden: 
maandag t/m donderdag 9.30 - 18.00 uur
vrijdag 9.30 - 20.00 uur
zaterdag

9.30 - 17.00 uur
 

Adres: 
Wesseler-Nering 40B
Postcode: 
7544 JC
Plaats: 
Enschede
Categorie: 
mode & accessoires
Omschrijving: 

Tuunte heeft hippe kleding voor jong en oud, en voor een betaalbare prijs! Wij vinden het belangrijk dat jij het naar je zin hebt in onze winkels en helpen je dan ook zo goed mogelijk. Tuunte is volop in beweging om de winkelbeleving voor jou zo geweldig mogelijk te maken.
Naast onze mooie winkels hebben we ook een eigentijdse webshop waar je rond kunt kijken en veel leuke ideeën kunt opdoen. 
Om het je gemakkelijk te maken kun je kleding laten reserveren in een winkel van jouw keus, waar je het kunt passen op een moment dat jou uitkomt.

Kleding van Tuunte is trendy, cool en zeker eigentijds. Voor baby’s hebben we de merken Just Small en Bakkaboe, leuke kleding waar jonge moeders hun ''trots'' graag in willen zien. De grotere meiden kunnen zich uitleven in de merken Persival en D-zine en de jongens voelen zich stoer in Unlocked of Ravagio.
Voor de moeder en oma van de kleintjes hebben we modische kleding van o.a So Soire, Dazzling en City-life, en voor de vaders hebben we de merken Ravagio en Unlocked. Kortom Tuunte heeft betaalbare mode voor iedereen van het gezin.