Westendorp Schoenmakerij & Sleutelspecialist

Telefoonnummer: 
053-4764965
Openingstijden: 
maandag gesloten
dinsdag t/m donderdag 09.00 - 18.00 uur
vrijdag 09.00 - 18.00 uur
zaterdag 09.00 - 17.00 uur
Adres: 
Wesseler-Nering 10
Postcode: 
7544 JA
Plaats: 
Enschede
Categorie: 
dienstverlening
Omschrijving: 

WESTENDORP SCHOENMAKERIJ ENSCHEDE

 

Westendorp Schoenmakerij is een familie bedrijf die vooruitstrevend denkt & werkt! Westendorp Schoenmakerij is al sinds 1985 uw vakkundige schoenmaker in Enschede Centrum & Winkelcentrum Zuid. Ruud & Lars Westendorp en hun team van vaste krachten helpen u graag bij de reparatie van alle soorten schoenen en laarzen.

Dus voor een goede schoenmaker in Enschede komt u naar de Wesseler-nering 10 of Korte Hengelosestraat 29! U kunt natuurlijk ook terecht voor inlegzolen, schoen-artikelen, veters, regenafstotende spray en schoenspanners. Al meer dan 32 jaar de schoenmaker in Enschede! Dan weet u toch dat u met een echte vakman te maken heeft. Vaak is het 's ochtends uw schoenen brengen en 's middags al weer ophalen. Wel natuurlijk naar gelang de drukte en aard van de schoenreparatie natuurlijk.

Een vakkundige schoenmaker in Enschede.

Ruud Westendorp & zijn vaste medewerkers zijn al geruime tijd dé schoenmakers van Enschede. Heeft u vragen over schoenreparaties of de behandeling van schoenen kom dan gerust langs. Onze medewerkers helpen u graag met al uw vragen omtrent het verzolen van schoenen, vervangen van hakken en de beste verzorging van uw kostbare schoenen. Uw schoenen gaan zeker langer mee als u ze naar een schoenhersteller brengt. En repareren is natuurlijk goedkoper dan nieuwe schoenen kopen.

 

WESTENDORP SLEUTELSPECIALIST ENSCHEDE

 

Voor het bijmaken van sleutels in Enschede moet u bij Westendorp Sleutelspecialist zijn. Door meer dan 32 jaar ervaring is Westendorp Sleutelspecialist een begrip in Enschede geworden. Voor een huissleutel tot aan de nieuwste autosleutels bent u bij ons aan het juiste adres.Sleutels klaar terwijl u wacht

Zo hebben wij klanten vanuit alle delen van het land die wij regelmatig voorzien van sleutels, cilinders, sloten enzovoort, vaak binnen 24 uur!Westendorp Sleutelspecialist is in 1985 gestart als een mechanisch beveiligingsbedrijf en uitgegroeid tot een all-round beveiligingsbedrijf gespecialiseerd op het gebied van het (bij)maken van alle soorten sleutels, en reparatie van hang- en sluitwerk, alarminstallaties, toegangcontrole systemen en kluizen, Met ons team van specialisten staan wij dagelijks voor u klaar. Als sleutelspecialisten zijn wij in het bezit van een grote assortiment sleutels van diverse merken en type’s zoals bv. ; Lips, Nemef, Cisa, EVVA, Yale, Pfaffenhain, Mauer, Oxloc, Kaba, Abus, Assa, Winkhaus, Ikon, Dom en nog veel meer. Met onze computergestuurde machines kunnen wij de meest gecompliceerde (auto)sleutels uiterst nauwkeurig dupliceren, zoals cilindersleutels, sleutels met gaatjes, autosleutels met chip (transpondersleutels), dubbelbaard kluissleutels en sleutels met certificaat. En meestal ‘klaar terwijl u wacht’.Wij repareren tevens nog antieke sloten en sleutels die versleten of afgebroken zijn . Zij zijn vaak afkomstig uit antieke meubels, oude grachtenpanden die de meeste sleutelspecialisten niet meer willen of kunnen repareren, echter voor ons vaak geen probleem.Onze sleutelmakers repareren gebroken en beschadigde sleutels, stalen sleutels, messing sleutels en ook klaviersleutels kunnen wij voor u bijmaken, dit is vaak het echte ouderwetse ”handwerk” maar o zo mooi werk.

Autosleutel met transponder & afstandsbediening

Westendorp gaat verder dan u denkt! Door de jaren heeft Westendorp Sleutelspecailist zich gestort op de elektronica van autosleutels. Het dupliceren van autosleutels met gecompliceerde transponders of een afstandsbediening is voor ons geen probleem. Landelijk komen mensen bij ons autosleutels bijmaken omdat wij in de meeste gevallen 50/100% goedkoper zijn dan de merkdealer. Van een Volkswagen tot een Bentley, wij kunnen u in de meeste gevallen voorzien van een nieuwe sleutel. 95% van alle autosleutels met transponder kunnen wij bijmaken! Voor meer informatie Klik Hier.

Het echte vakwerk!

Westendorp Sleutelspecialist; een familiebedrijf dat uitgegroeid is tot een compleet beveiligingsbedrijf met een eigen buitendienst, die behalve de verkoop van sloten en sleutels u ook kan helpen met het beveiligen van uw huis, herstellen van inbraakschade of wanneer u zich heeft buitengesloten. Door de jaren heen is Westendorp Sleutelspecialist nog meer een begrip geworden in Enschede en omstreken. Wij horen inmiddels vaak de uitspraak: “Als jullie deze sleutel niet kunnen maken, dan kan niemand het”.Westendorp Sleutelspecialist is daarnaast het internetbedrijf Kluizenensloten.nl gestart. Onder deze naam zijn we een aantal jaren geleden een webshop begonnen en zijn daarmee inmiddels leiders geworden in het leveren van online bestelde cilinders en sloten.

Voor meer informatie bezoek onze site:

http://westendorp-schoenmakerij-sleutelspecialist.nl/

Team Westendorp